Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-I skuggan-

Tiden läker alla sår

Hur långt ner i skiten man än går

Det lilla blir det stora

Alla har nånting att förlora

Där skuggan är når inte ljuset

Där värmen finns

Men inte när det är kallt om natten

Solen skiner inte överallt

Dit ljuset inte når

I skuggan är det kallt

Vart jag än går

Jag följer skuggan i dess spår




Bunden vers av FAttar dU
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-26 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU