Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är den gode herden!

Fåren känner mig på rösten

och de följer mig,

den lejde herden flyr

om vargen kommer!

Och fåren skingras,

Den som följer

mig, och går igenom

mig ska bli frälst

Och aldrig någonsin 

dö, sade Jesus!




Prosa av Niliboy
Läst 514 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-04-26 14:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanna ord.
2021-08-13

  SatansSon VIP
jag är den gode herden.
2021-08-08

  Bibbi VIP
Amen!
2021-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att följa den rätta herden!
2021-04-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart förtröstansfullt diktat i trons tecken.
2021-04-27

    Lena Staaf VIP
En fin dikt fyllt av trygghet och tillit!
2021-04-27

  Kajan VIP
En väldigt vacker text, med det finaste av löften!
2021-04-26

  Sparvögat VIP
Fina ord...
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy