Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Skyddsängel

Stilla så stilla allting blev

Du vandrade från livet och din dotter 

Nu slipper du alla vedermödor 

Nu är du inte längre trött

 

Till änglagatan har du flyttat 

Till någon som dig håller kär

Kvar finns hon som minns dig

Ett tomrum har nu skapats

 

Din plats i hennes hjärta 

Den finns för alltid kvar 

I varje minne ler du

 

Du ser på henne med längtan

Och sänder små små tecken

 

Så nästa gång en stjärna faller

Eller vinden stryker hennes kind

Är det dig hon kommer tänka på 

 

Från änglagatan du nu skådar

Och skyddar henne här i livet

Ty hennes egen skyddsängel 

Det är nu vad du har blivit 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-14 07:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Långt borta, men ändå nära...tänker jag när jag läser din fina text.
2021-05-14

  ULJO
Ödmjukt om en skyddande hand.
2021-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP