Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sket sig!

Hon första gången på verkstad
med bilen, mer orolig än glad...
Sa: - Men vad gäller nu...
- Skit i förgasaren du!
- Hur ska jag klara av det, hon kvad...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-26 19:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Himla kul det kan bli, härför mera elektrisk sympati, att ha lappen eller vara samen, i England kvinna stavas damen, likt i boken om 'my lady', fick hon en son blidde de en baby...
2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt