Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagetes

Tagetesplantor
växer i bregottasken
- återanvändning




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-27 11:26



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
En riktigt bra haiku!
2021-04-29

  stormengudrun VIP
Fint - jag gillar återanvändning :-) Planterar själv i plastförvaringen man köper plantor i:-)
2021-04-28

  Gunnel Eriksson VIP
Överraskande och rolig.
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP