Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte blev livet som jag trott

 

 

inte blev livet som jag trott

ärligt talat tänkte jag ingenting

visste bara var jag bott

ägde blott några få ting

 

följde bara strömmen

visste ej vart den bar

ej ens i drömmen

syntes nån karl

 

jobba av tvungenhet

"äta bör man, annars dör man"

drabbad av kluvenhet

så var vardagsvanan

 

levde i min lilla värld

dagar kom, dagar gick

"egen härd är guld värd"

på gatan jag en blick fick

 

sedan var jag fast

känslorna löpte amok

alla murar brast

jag var nog inte riktigt klok

 

vad därefter hände

jag inte yppa kan

någon till mig sände

en som kallas man

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-04-27 13:01



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

De största gåvorna kommer ofta i oväntad ”förpackning”


Tack!
2021-05-18

  Bodingen VIP
Slumpgeneratorn slog nog till.
2021-05-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så går det till
när kärleken vill
frågar ej om lov
men håller hov
där den slår
sin drill...
2021-04-27

    Elisabeth Nilsson VIP
fint diktat om kärlek, som kommer oväntat!
2021-04-27

  Kungskobran VIP
Wow pang bom....
2021-04-27

    Lena Staaf VIP
Drabbad av kärlek...ja då vänds livet upp och ned! (Känner igen mig).
2021-04-27

  ULJO
Kärleken har sina vändningar oftast och mest på gott
2021-04-27

    ej medlem längre
Kärleken ändrar på allt
2021-04-27

  Sparvögat VIP
Fint berättat om när kärleken vaknar...
2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP