Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sahara








Högt över och djupt inåt samtidigt - ett finjusterat ur som förvandlar himlens upprepningar och avgrundens tunnelseende. Ringlande lågor av ljus sjuder i varje ting; fingeravtryck som suddas ut och ritas om som vågor vid havets kant. Som en drömd varelse under en barnsligt ritad måne målar bilder som tatueringar i galaxernas virvlar - utan att glömma ett enda korn av sand i Saharas öken.




Fri vers av Knark VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-04-27 14:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En hel del av de kornen är ockuperade av Marocko.
2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP