Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rumänien förbereder sig för krig med Ryssland utan förklaring. endast på antaganden eller order från Nato.


Rumänien förbereder sig för krig med Ryssland

România a semnat un contract cu SUA pentru achizi?ionarea de baterii de rachete de coast?. Cât cost? sistemele antinav? VIDEO | adevarul.ro

 

Rumänien har blivit det svarta fåret på listan över länder som Ryssland  kan starta ett krig med som ett ovänligt land.

Osäker situation som förstärker inkompetensen hos mänskliga politiker att kommunicera ännu mer behandlingen av krissituationer.

Vilken typ av novemberrumänerna kommer att ha för att fira skrämmer mig.

Rumäniens president som är vid rodret och starka ledare Rumänien med tyskt ursprung för engelskläraren med det celebra ordet:

Jag sparkar ut dig! leder Rumänien i ett grymt krig ...

Moskva förbehåller sig rätten att "vidta relevanta åtgärder som svar" på Rumäniens "ovänliga" beslut att utvisa Alexey Grishaev, biträdande militärattaché vid den ryska ambassaden, berättade den ryska ambassadören Valeri Kuzmin för Rysslands statliga byrå TASS.

Om den rumänska diplomatin åberopade rätten att fatta detta beslut enligt Wienkonventionen 1961, undviker att ange skäl.

När det gäller dagens kommunikation, skulle jag inte länka det (beslutet att utvisa ställföreträdaren för den ryska militärattachén - nej) kampanjer eller en reaktion i solidaritet med vad som händer i andra länder.

I Rumänien var det ett beslut som antogs och vi gick längre.

Det var ett beslut vi fattar och det har inget att göra med vad som händer i andra EU-länder, säger premiärministern.

Ryssland säger att de kommer att "vidta relevanta åtgärder" efter att Rumänien utvisat en rysk diplomat. Grishaev är en GRU-agent, en ryska armés hemliga tjänst och har försökt få information om Natos styrkor och de europeiska och amerikanska allierades intressen. Rumänien.

OBS: Folkets tala (Endast Putin kan rädda Rumänien, vi har bara fiender från västra gränsen till Atlanten plus förrädare och brottslingar inuti som förstörde landet och nu "regerar!)




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2021-04-27 15:53



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Österrikes kansler Sebastian Kurz motsätter sig nya sanktioner mot Ryssland: "Vi måste avskalas" "Jag är emot ytterligare sanktioner som ett mål i sig själv", sa Kurz i en intervju med den svensk-tyska dagstidningen Neue Zürcher Zeitung. "Det blev helt enkelt vårt märke då. Även om det är svårt,
2021-04-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis-csat-ucraina-marea-neagra_1760963.html?utm_medium=notification&utm_source=site&utm_campaign=os

2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP