Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst av blomsteräng

Drömmande saknad.
Den drivved från i somras.
Kluckande midnatt.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-04-27 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP