Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le framtiden ligger vid dina fötter

När stressen lagt sig

kan du andas

när allt är klart

kan du återfå gnistan

vad som kommer att ske.

----------

Le framtiden ligger vid dina fötter

finns så mycket längre fram

så andas

ta dig dit

och livet får åter sin glans.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-27 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson