Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minne av morfar

Där du nyss gick
ligger trädens skuggor
mjuka
Där du levde lever vi
Du lever vidare där vi går
Där varje steg är en gåva
Varje tanke en del av dig
Och en stens ojämnheter
och en fågels sång
fyller vår saknad
med tröst och mening




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-27 18:19



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En text med en innerlighet som lyser igenom och skänker orden lyster.
2021-04-27

  stormengudrun VIP
Så kärleksfullt skrivet om din morfar:-)
2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström