Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingar

Känsla av samhörighet
Trots att de aldrig mötts
Någon som förstår
Utan att ett ord yttrats mellan dem
Två främlingar på drift, dragna till varandra på ett sätt ingen av dem förstår
En känsla av någonting
Någon som lyssnar
En oförklarlig längtan
Kanske det finns en chans....




Fri vers av Madam Mimm
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-27 18:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Åhhh, den sköna spänningen kan vara elektrisk.
2021-05-01

    ej medlem längre

Det kan ju vara så att det bara finns två
bland miljarder människor som förstår.
Fint skildrat.
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm