Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Karim Al Abdallah


TRÖTT PÅ DET MESTA

Trött på det mesta

seglar jag hemöver

Trött på de flesta

och tjat om sport och klöver

Stadd på en resa

mot mitt rätta hemland

Vinden i seglen

den bär mig mot min hemstrand

 

LARZ GUSTAFSSON 27/4 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2021-04-27 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP