Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslans namn


hans namn blottas
pryder mitt synfält
blodet fryser till is
i en våg av chock
kryddat med rädsla
iskristallerna skaver
smärta i ådror och kärl
en rysning rubbar
skaver och river mer
hjärtat slår fortare
försöker smälta isen
få igång blodet
det smärtar i bröstet
hjärtats misslyckande
hela jag stelnar
fastfrusen i tiden
en evig rädsla




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-27 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP