Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Varsågod, gör sig vänligen förstådd, doktorn lyssnar. Kavajen fanns aldrig.


Prins ägd; av Fröken Thistelle



men hur minnet än svek honom såg han det hela
framför sig, eller egentligen som man säger, för
sitt inre, spelas upp som en film på ändlös repeat


Nässlorna först, svajande filmiskt dramatiskt
som av en vind vilken inte rörde ett löv i skogen
omkring,
sen hur Hon kom där, omedelbart låst med en
blick av oemotståndlig attraktion, och i detalj
naken tack vare ett periferiseende av en insekt

han såg Allt, mer än bara periferin och henne



Men kavajen; dimman flöt snabbt bort som ett
eteriskt tidvatten, försvann liksom ner i marken
som var den mätt, tillfredsställd och så återgick

liksom hon, som så hett lägrat honom med en
passion som närmast måste anses primitiv, så
intensiv att sinnet i samma takt som dimmans
försvinnande lämnade honom språklös precis


Ändå saknade han sin kavaj, den med initialer
noga broderade på insidan av kragen, hans allt







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-27 21:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Utan min kavaj
är allt på svaj
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP