Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I den djupaste brunnen, tyvärr utan botten


Stackars galna lilla Blåtira




Trånande långa kärleksbrev på ena sidan pappret,
utdragna hån blandat med äckligt grafiskt hat på
andra,
- tindrande kåt i blicken bönande om ömsint närhet


men baksidan var alltid större,
trots att hjärtat faktiskt var drivkraften drunknade
stackars lilla ömtåliga på eget grepp till sist






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-27 22:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att falla på eget grepp... fina metaforer
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP