Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet på sparlåga


Min fråga, allvarligt talat.

Livet kan vara så fantastiskt, och är det också
Livet, kan vara en plåga och faktiskt gå på sparlåga.

Vad ska man göra då allt känns hårt och påtvingat, såsom det är nu

Livet är en hård dans, som långsamt eller fort traskar iväg på okända och ibland farliga s k äventyr som man inte vill ha.

Tvånget i samhället har gått för långt nu och många känner stor rädsla och till och med hat.
Hat emot att få se sin framtid krackelera, ja, falla sönder.
Tvånget i samhället har gått så långt att människor börjar känna en otäck rädsla.

MEN det är ju de som är rädda som är förståndiga, för vi ser ju tillbaka och vet vad som kommer, vi är luttrade i att förstå sanningar. ÄR DU?

Tillhör du skaran som fattar vad som pågår? Det är min fråga.

Dikt och bild ©Maria






Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-28 01:24



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Hej, det är sååå många som INTE förstår vad som pågår. Därför min desperata fråga.... wake up people
2021-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Jodå. Vi fattar. Enarsson har rätt. Vaccinet är vilddjurets märke.
Bla, bla, bla...
2021-04-30

  mare VIP
Bra att du skriver
de som har kontroll
vill inte att vi ska
säga sanningen
hellre ska man
följa lögnen..!
aldrig säger jag
var obekväm
bara skriv det
du upplever
jag gör ;))
2021-04-28

  MariaEvighet
Ja mare, det är inte klokt någonting. Vi vet ju att det ligger en plan bakom också. Det är en stor sorg att inte fler begriper skeendet, därför mina rader.
Tack. /Maria
2021-04-28

  mare VIP
Absolut att jag gör
hela samhället är idag
upp & nervänt
krossad välfärd
borttagen trygghet
som säkerhet
våldsmänniskor
går ofta fria
mycket låga straff
öppnade gränser
har visat på stor dårskap
utav dårarna som sett
till att vi fått det land
vi idag har!!!
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet