Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild, Överboda 2021


ruvA

 

 

 

en smula stöd tänkte hon,

ett veck som gömmer klivet

ty, hur en snötuss vet att vattnas 

är inget att ta för givet.

 

lättast är då att samsas, med det som

brister, sväller och mister,

sitt forna jag.

 

ty, en knopps bristning,

ett snö i tining

andas samma andetag.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-28 05:31



Bookmark and Share


  ULJO
Ett trevande försök att väcka våren.
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP