Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständigt sammanflätade i känsla av lust att komma först

Om jag någonsin lyckas besegra dig i en verbal strid
Bugar både du och jag leende och startar om
Ingen förlorar och ingen vinner denna fejd
När vi lägger orden på bordet dansar vi




Fri vers av Horace
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-28 09:56



Bookmark and Share


  Väsensskild
Ler när jag läser
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace