Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen bortkommen

om hemlängtan är ett värmeljus

är bortlängtan en brand

men jag hade aldrig låtsats om den

om du inte slängt bensin på den ibland







Fri vers av textuellt
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-28 14:27



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket fin dikt med bra bildspråk.
2021-05-02
  > Nästa text
< Föregående

textuellt