Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Där i landet Utopia

 

Hej ...finns den väg som till lyckan leder

ja dit där ingen ondska längre finns

där vackra blommor slår ut var dag

och där kärlekens band för alltid binds

 

finns det en plats där sorger saknas

där som ondskan aldrig får visa sig

ja där alla mänskor kan leva lyckligt

och där inga sorger längre tynger dig

 

detta land det kan kallas för Utopia

för där ska hoppets lykta lysa länge än

och godhet finns där i mängd för alla

ja där kan alla för alltid …bli allas vän

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-28 14:43



Bookmark and Share


  Niliboy
Låter som Island å Färöarna!
2021-05-02

  Kungskobran VIP
Som Putte i blåbärsskogen eller Alla vi barn i Bullerbyn.
2021-04-28

  Sparvögat VIP
Det låter som ett land där lyckan bor...
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP