Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Discobubbla

____________________

I ett liv till låns

en saga i en mörkgrå värld

utan någon väg att ta sig ut

En ny morgon

                  i solkighetstimmar

Dränerade kroppar

bland discobubblor

                      och mineraltoner

Salta droppar

Metallsmak i dimljus

Dygdens tid lånar dina dagar

            medan livet dansar bort                        

Du är en fånge

i din egen bubbla

i ett liv till låns

____________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-28 18:55



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Tycker du speglar hur livet kan vara; det yttre som inte harmonierar med det inre, känslan av att inte riktigt kunna finna sig tillrätta i de omständigheter som givits.

En stark text med många tänkvärda rader!"
2021-04-30

  ULJO
Gillar denna.
"Du är en fånge
i din egen bubbla
i ett liv till låns"
2021-04-29

  Kajan VIP
Sprickor och håglöshet i den här texten som ändå lever och målar upp en känsla i mig som läsare.
2021-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Starkt och berörande om hur livet kan vara.
2021-04-28

  Maria Sundelin VIP
Mycket känsla i denna
Kramar
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP