Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse





Bakom varje oförätt
Finns ett oförlåtligt
sinnelag

Annars skulle den ju
inte finnas kvar där?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-29 00:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det går att förlåta.
2021-04-29

    Lena Staaf VIP
Oförrätter kan begås av så många skäl. Någon som känt sig orättvist åsidosatt eler kränkt. Hämnd är en stark drivkraft.
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP