Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

Plötsligt började mitt hjärta att sjunga

Det var första gången jag fick lyssna till mitt sanna språk

Kärlekens toner

Livets ström

Lyssna, sjöng det

Du behöver bara lyssna




Fri vers av EnjaB
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-29 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnjaB
EnjaB