Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coronafolket



Att svenskarna har så mycket corona
beror inte på nånting.
Och vad det i sin tur beror på
kan vi inte veta
innan coronan gett sig av
som vi tror att den ska göra.

Allt är som vanligt.

Kvinnor mördas.

Kvinnor bor ihop med misshandlande män i 20 år
och säger att de inte får nån hjälp.

Karlar kör ihjäl sig...super ihjäl sig...slås ihjäl.

Tjejer är tjejer tills de är 80....90...och 100.

Det finns inga kvinnor.

Det finns inga män.

Inga hedersknyfflar.

Miljardärerna växer på träd.

Kändisarna verkar ha blöjor.

Jämlikheten är enorm.

Svenskar är parodier på nåt
som inte finns.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2021-04-29 05:48



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
CITAT
Om man står ut med 20 års misshandel MÅSTE man fråga sig hur det står till....utan att misstänka att vederbörande VILL bli misshandlad. It takes two to tango. Tänk om det even takes two not to tango...
2021-04-29 SLUT CITAT

Det här som du själv skrivit, är verkligen fruktansvärt. Jag blir fullständigt rasande. Och då har jag räknat dig till de normala männen!
Om du är en normal man och jobbar som psykolog. Ja då är det inte konstigt att en så stor mängd män slår och ibland slår ihjäl sina kvinnor. Du insinuerar dessutom att kvinnor i princip BER OM att få bli misshandlade. Du vet ingenting om kvinnor, ingenting om kvinnors situation i Sverige och i världen. Ingenting om jämlikhet. Ingenting.

2021-05-03

  Gunnar Hilén VIP
Tyvärr hjälper det inte att inte vilja. Många som skiljer sig vill det inte heller. Många som tar livet av sig vill det inte. Vår vilja är väldigt överskattad och vårt omedvetna underskattat.

Om man står ut med 20 års misshandel MÅSTE man fråga sig hur det står till....utan att misstänka att vederbörande VILL bli misshandlad. It takes two to tango. Tänk om det even takes two not to tango...
2021-04-29

    Lena Staaf VIP
Kvinnor vill inte bli misshandlade men det verkar nästan som du tror det?
Jo det finns bra folk i Sverige också. Som tur är.
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP