Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Begås det fler brott vid fullmåne? Sant eller falskt?


Paschas


Lever ofta kvar

som om de vore
sanning

Skrönorna
vi vill tro på




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-29 08:15



Bookmark and Share


  ULJO
Tror inte det har någon betydelse. Mord inträffar när som helst.
2021-04-29

  Kungskobran VIP
Älskar skrönor
2021-04-29

    Lena Staaf VIP
Skrönor lever kvar i många generationer. Vi är inte alltid så upplysta som vi tror.
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP