Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

About Taking Risks

About Taking Risks

Some of us are
Inclined to take risks
Others are
Unwilling
To take risks may
Involve
Incorrect actions
The one who doesn’t take risks
Is not human
The risktaker
Is so free
As a human being
Can be




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-29 09:58



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Oerhört vackert och tänkvärt!
2021-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar