Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... och universum expanderar ...


Stjärnor falnar

en smekning förflyktigades
en tår dunstade

... kärlek vissnar ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-29 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik