Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammas portkod

Jag hör ett jaktplan dundra över stan och börja tänka på 1944 och sen tänker jag på mammas portkod som var 3945 som jag kom ihåg för det var när kriget startade och slutade, men dom ändra den i veckan så jag börjar undra om vad den nya koden är. Skriver detta när jag går och har haft en sten i skon sen jag började gå hemifrån. Undrar nu om den kanske sätter sig under sulan och försvinner. Vi får se. Det är tyvärr så historia fungerar, världen får uppleva det mest inhumana och värsta som någonsin hänt medan framtiden har grus i skon. Nu kommer bussen, ska till mamma och äta. Men vad var koden nu igen?




Fri vers (Fri form) av bojohansson
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-29 12:18



Bookmark and Share


  killedbycoffee
Pröva min - 1504
2021-04-30

    Muppetto
Tog med mamma på en roadtrip till min morbror för några år sen. Vi kom hem sent på natten. När vi stod utanför mammas port insåg vi att varken jag eller mamma kom ihåg koden till våra respektive tags. Fick ringa och väcka syrran och fråga vad mammas kod var.
Skrev upp koderna som en anteckning i mobilen efter det. Den anteckningen står fortfarande kvar trots att varken min mamma eller min morbror finns med oss längre.
2021-04-29

  stormengudrun VIP
Finurligt och tänkvärt :-)
2021-04-29

  Öknens Ros VIP
Alla dessa koder, man blir snurrig i huvudet.
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

bojohansson
bojohansson