Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Fotot i nedersta byrolådan

Ensam satt jag i mitt rum.
I handen höll jag ett skrynkligt kort.
Bilden på dig och mig.
Men det var förlängesen.

Jag hade hittat det i den nedarsta byrolådan.
Under alla små pryttlar.
Jag hade alldeles glömt bort den.
Men det var också därför jag gömt den.

Jag ville bara glömma.
Ditt svek hade varit så stort.
Jag hade gråtit hela nätterna.
Visste att jag aldrig skulle förlåta dig.

Jag ser in i dina bruna ögon.
Du ler och håller om mig.
Flickan som är jag ler också.
Vet att du aldrig kommer vara med mig igen.

Plötsligt ler jag ändå.
Jag tänker att det inte längre gör lika ont.
Vi är alla människor.
Och människor gör misstag.




Fri vers av Lollan_
Läst 1044 gånger
Publicerad 2006-07-23 17:31



Bookmark and Share


    Fallingforyou
Fin dikt, jag gillar slutet. Bravo :)
2007-03-17

    Marilyn Manson
den är bra fin och verklig
2007-02-21

  Emilie
början kändes seg,
men dikten hämtar upp sig i slutet.
2007-01-27

    Mahogny
Jag måste bara kommentera den här, för den var väldigt bra :) Den hade kunnat vara en vardaglig dikt, men det blir den inte.. för slutet är så oväntat och bra. Jag tycker mest om de två sista styckena, de är jättefina.
2007-01-20

    rosentagg
gud va fin.
2006-12-06

  Freya
Min älskade älsklingsflicka. jag fattar inte att du inte har fått fler kommentarer på den här, du borde ha fått minst 20, och BARA positiva. Den här är så bra!!
jag älskar älskar älksar slutet!! <3 och jag älskar dig, och alla dina dikter. gosiga älskling!!!!!!
(jag vet att jag kommenterar igen, men jag MÅSTE)


.
2006-10-13

    Camillaa
bra :)
2006-08-19

  TedEdFred
jättefiiiin.. :)
2006-08-03

  Freya
Den här är SÅ bra! <3 slutet är Jätebra! blir glad av den, du är BÄst gumman, ska du veta!! (L)
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lollan_
Lollan_