Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden.


Oändlighetens stjärnor

Du skinande ängel
min gnistrande skatt,
mitt skimrande hjärta,
min dag och min natt.

Jag älskar dig för evigt,
min ömhet är så stor,
oändlig är den kärlek
som i mitt hjärta bor.

I evighetens djup
vi dyka du och jag,
mot oändlighetens stjärnor
vi vandra så en dag.

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-04-29 12:41



Bookmark and Share


  ULJO
Så fina ord till din älskling.
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg