Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidden av allt

Vidden av allt är den
Att i allt elände
Har jag funnit ett lugn
Har jag funnit något bra

Jag borde vara ledsen nu
Och skrika ut min sorg
Men livet är underligt
Så jag ler

Trots att allt borde vara bättre
Duger mitt nu




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-04-29 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva