Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min spegelbild - tema @ordkollektivet - haiku-tävling nu igång


Skärmdumpa mig

 

Jag rättar till en hårslinga
Knullrufs klär min klädvånda med glamour.
Jag kommer ut ur garderoben osminkad dramaqueen
På catwalken - mjau!

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-29 14:25



Bookmark and Share


  PPQ
så häftig text wow
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP