Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spritt språngande

Kall och grå
är denna dag

som gjord för
ett bubbelbad

och sedan direkt
ned under täcket

efter vilan -
sprittande musik

och små hopp
och glada språng
vardagsrumsmattan runt!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-29 14:40



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Berikande glädjedans!

Tack!
2021-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text som förmedlar livsglädje!
2021-04-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Livsglädje i hopp och skutt! Man blir glad av din dikt!
2021-04-30

    Lena Staaf VIP
En dikt som förmedlar glädje!
2021-04-29

  ULJO
Vilken härlig känsla du förmedlar.
2021-04-29

  Feliaxel VIP
Låter som en underbar idé i vårkylan
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP