Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR DIG UTGJUTET

Dina ögon

ömma, kåta

älskar mig

i begärelse

till kropp och själ


mitt skygga hjärta

för dig utgjutet

i skratt som tårar

livets enkla glädje

sorgliga bekymmer

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-04-29 17:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om kärlekens magiska inverkan!
2021-04-30

  Susen VIP
En finstämd kärleksbild växer fram. Där hjärtan funnit varandra
2021-04-30

    Lena Staaf VIP
Härligt om den ömsesidiga kärleken och passionen!
2021-04-30

    ej medlem längre
Känslor som överflödar och tränger in överallt. Ljuvligt.
2021-04-29

  Niliboy
Huga ligen vad ungdomen kan!
2021-04-29

  Feliaxel VIP
Fantastiska berörande kärleksfulla rader
2021-04-29

  Kajan VIP
En väldigt vacker dikt, om kärleken, passionen; här går den hand i hand.
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP