Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska vi sitta tysta och se in i varandras ögon en stund? Texten är en Dialog mellan några karaktärer där jag utelämnat namnen på dem, övar fortfarande mig i att skriva fritt och det är spännande att få tänka kreativt.


Är det i det, det övernaturliga uppstår?

Ni som bara klagar får vara utan...

Varit utan man för länge?

hm, ja.

Saknat dig.

Vad är jag?

En stor man, Herre.

Vänd dig om, vill känna dina skinkor...tränat?

Jag har promenerat mycket i längtan efter dig.

Skönt, bra!

Ska jag...?

Texten?

Alltså, vi har inte kommit så långt, vi kan ju ingenting.

Han tog pappret ur hennes hand, läste den första delen.

"Vill du smeka mina skinkor med dina ögon
föra gränser närmare varandra, åtrå, åtrå...
Du smakar den ändlösa barriär i det mörker
som gömmer kvinnans begär, ryser av rädsla
när din blick söker sig närmare,
smek mina skinkor min kropp är mjuk flödar
oh, Herre jag ber, för in ljuset i mitt liv, igen.."

Han log ett svagt ljus sken, -Vill du, frågade han.

För att skriva något bra som utmärker sig så
behövs en sämre text, då skriver jag den här.

Det här går inte!

Jo, du får ha lite tålamod.

Är det inte bättre vi hittar män, istället?

Vadå?

Oj, vad skönt, oss kvinnor emellan...

Oh, Gud, vad skönt!!

Lägg av! Är det här ni är...

Ja, det är här vi blir självständiga.

Kan någon fråga om jag fortfarande är Flickvän?

Till vem?

Ja, någon..

För att skriva något bra som utmärker sig så
behövs en sämre text, då skriver jag den här.

Melodin
(det det det)
du det du Känns bättre, suck, ingen fattar mig.

Ge inte upp livet går vidare också utan en man.

Men jag älskar






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-29 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP