Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Vår haiku

Gröna musöron
forsythia i full blom
iskalla fingrar

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-04-29 19:21



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Mycket fin haiku! Ska försöka lära mig!
2021-05-03

  Anya VIP
Blommande forsythia är så fint. Har en liten som inte vill växa till sig. Kanske ska jag gödsla den?
Du får in så mycket på få rader. Snyggt!
2021-05-03

  Feliaxel VIP
Fint
2021-04-30

  Bibbi VIP
Gillar.
2021-04-30

  Susen VIP
Fint språk i denna bildskapande haiku
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP