Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medan den svenska kungen lever ett blygsamt liv omgivet av normala doftande människor, går hans vän med en jätterobot som ser ut som en bataljon av vakter.


Grattis på födelsedagen till svenska kungen den 30 april!

Facebook

 

 

Kungen av Bahrain anländer till Dubai med sin livvakt, en robot som talar sex språk och kan rädda honom från fiender. Han kan slåss fysiskt, han kan jaga och han kan skjuta. Beväpnad med en elektrisk teaser, ett 360 ° kamerasystem med en uppsättning infraröda kameror, 3 dolda maskingevär, med tillräckligt med ammunition för att bekämpa 1500 man och ett laserstyrt maskingevär. Han bär också medicin och vatten. Kostnad: 7,4 miljoner dollar. Är det slutet på tiden? Och jag trodde att jag inte skulle leva tillräckligt länge för att se det.

Text och video tagna - Pancho Coelho




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2021-04-29 21:36



Bookmark and Share


  Koloristen
Är numera motståndare mot vår monarki.
2021-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP