Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stavas Självmord

”Vi kan väl ta en kopp kaffe bara?
Även om du inte vill
Snälla, du får inte gå
Bara stanna en liten stund till”

”Var inte så jävla PK,”
Du finner ett lugn i dina hårda ord
när du säger att ”det stavas S j ä l v m o r d.”




Fri vers av Frankskaktus
Läst 134 gånger
Publicerad 2021-04-29 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frankskaktus
Frankskaktus