Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inavel orsakar förvisso i längden mer än bara fysiska brister


Kadaverfiasko



dit vare sig minne eller saknad når
ville hon,
skapligt gärna enligt dagboken vilken
grafiskt lät göra klart allt oklart därom

- Så,

hon kastade sig som ett spjut i en göl
inte helt långt från godset,
där grisarna såväl badade som drack


- Tiden gick, förvisso förlöpte viss tid


och alla grisar sket bitar av skelett
så duktigt att benranglet snart låg
där med ansiktet ner i skiten en dag

nära nog lagt i sådan ordning att
överbett och låghalt som hon var
ingen misstog grisarnas prestation


Nog var det kadavret av hon som ingen
saknade men alla kände allt för väl igen







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-30 00:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fatta pennan bror, slå på trumman Thor... dä ä dans uti Valhall i kväll, där kan var deltagare vara säll... uti hjärtat var kär lek är då stor
2021-04-30

  Kungskobran VIP
Att äta eller ätas det är frågan.

2021-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP