Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag1


Pappas dag idag

Minun rakas Isä täyttää vuotta
tänäpäivänä. 92 vuotta.

Min älskade far fyller år idag .
92 år har han kommit till .

Det är En aktningsvärd ålder .
Han är piggelin och charmar damerna på
boendet med sitt skratt och humor.

Han är värd denna dag ,
att tas om hand !

Här jäser degen så att pappa får
dem godaste bakverken av alla!

Vi ska njuta en stund , pappa och jag med korsord
och anekdoter om den gamla goda tiden.

Vi drömmer oss bort till dem blåvita vidderna.
Jag längtar efter mina hemtrakter
som pappa gör.

Vi ska bege oss dit en vacker dag
Njuta och se pappas gård som ännu står kvar
i detta vackra Finland.

Kramar från oss till er alla
poeter !!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-30 06:45



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Att locka fram skratt hos andra förlänger sin och deras livsglädje.

Jag ska ringa till pappa imorgon :-)
2021-05-01

  stormengudrun VIP
En fin dikt om din fina pappa:-)
2021-04-30

  Lustverket VIP
Hoppas det blir en bra dag!!
2021-04-30
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP