Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spela

spela
inte för någon som lyssnar
inte för att öva min fingerfärdighet
inte för att befästa minnet av någon låt
inte för att hitta på någonting
som skall bli ihågkommet eller nerskrivet
bara för att en liten stund
befinna mig i ett flöde
att bara
spela




Fri vers av stenhur VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-30 14:05



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
jodå, din läsarskara lyssnar

de befinner sig i samma flöde
när du spelar
2021-04-30
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP