Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora sår i min själ

De ord du säger
kan skära djupt
och lämna stora sår.
Min själ är ärrad,
med så än jag kan berätta.
Jag känner inte längre igen den
och vet inte vad jag ska säga.
Vissa sår har ännu inte läkt
utan lämnar mig att förblöda.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-04-30 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija