Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ful utan dig

Ökenljuset och korplätet.
I symbios med torkade violer och
sommarrudbeckia.
Viskande bladguld och tindrande tigeröga.
Iskylan i de frusna strändernas blickar.
Trånande lupiner i blekaste pastell.
Tystnaden aldrig mer som ett väderbitet drivved.
Någonstans på sin verklighetsflykt.
Ännu en droppe vemod.
Vilandes mot min hud.
Jag minns henne, korplätet.
Förblindad av ökenljuset.
Jag bäddar in henne.
I min famn av vitsippor.
Hälsar henne välkommen.
Till tårar utan namn.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-04-30 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP