Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är stark

 

Du stoppar aldrig undan dina känslor

stannar aldrig för rött ljus

du brinner fast lågan slocknat

jagar alltid stundens rus.

 

Din blick är fixerad din gång är stabil

mot framtiden är du på obruten mark

skjuter mot målet med nyvässad pil

och lever ditt motto att ensam är stark.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-30 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP