Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetarklassgodis

min bror

du förlorade din bostad igen
vi faller tillsammans
jag har en soffa ta den


skogaholm med ost och oboy
morgondagg och självkontroll

vi börjar här




Fri vers av Kaninte
Läst 268 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-04-30 20:15



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

En skön dikt med konkret innehåll. Ingen dum början. Bra, att ha en sån bror!
2021-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Hos oss var det tékakor och Ögonkakao (Mazetti).
När O'boy kom innebar det en revolution.
Ungefär som när vi fick bredband och kunde skippa modemet...
2021-05-01

  stormengudrun VIP
Kortfattad men innehåller allt :-)
2021-05-01

  Charles Abrams
Schysst- och najs_!
2021-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Kaninte

Senast publicerade
Arbetarklassgodis
Skiträdd
* Se alla