Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi är ett hantverk



Snickrar på mig själv, hamrar och spikar
lämnar sågspån från meningsuppbyggnader.
Vi är ett renoveringsobjekt på Hemnet vi
båda tagit omvägar för att smygtitta in i.
Budgivningen är vunnen, flyttlasset redo!
Porslin till höger, linne i sovrummet.  
Vi har öppen planlösning, mysig inredning
och jag är händig, vilket du gillar.
Jag kan bredspackla och måla!
Och du kan sy oss gardiner med insyn.
Denna dikt är skräddarsydd med ledtrådar
från nån och till nån med ett stort hjärta.
Fram med måttbandet.
Don’t build that wall around you.


Can I trust you on that?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-30 21:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
länge sen du skrev. vad stoppar dig om inte renovering av din lya?
2021-05-05

  Ola Rydberg
Snyggt
2021-05-02

  BenGust VIP
Poesi kan vara signum för öppen horisont.
2021-05-01

  Den filosofiske poeten VIP
Den svettiga redigeringen att ommöblera ord, kasta onödiga ordmöbler, blomspråk i fönstren... :-)
2021-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP