Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Speglar & mirrors

Utan att synas.
Blundar och du förvandlas.
Till mitt inre jag.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-04-30 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP