Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nitlotter

Ett hjärta öppnar sig
förkunnar sina känslor
blir avvisat
och drar sig tillbaka

Jag tar alla nitlotter
Samlar de på hög
Betraktar de
Var och en var speciell
och älskvärd på sitt sätt
Ingen av de blev en jackpot
Ingen av de ville ta nästa steg

Men..
Jag tar en till
som den idiot jag är
"Plötsligt händer det"

Vem vet
Kanske är du och jag
varandras jackpot




Fri vers (Fri form) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-30 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu