Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången om

 

Hur skulle hon skriva i journalen 

under rubrik tidigare behandlingskontakter. 

Skulle hon skriva utan namn på behandlaren 

eller skulle hon anmäla det till arbetsgivare 

eller var den i själva verket medskyldig och 

vem anmäler man det för då. 

 

Som oftast väljer vi tystnad. Min privata moral 

bryr sig inte om att en kollega tagit en patient 

från vårdcentralen direkt över till sin privata 

verksamhet. Finns så mycket patienter. 

 

Det hon tänker på mest är om kollegan varit 

dum eller om en arbetsgivare inom en 

privat vårdcentral kan godkänna liknande 

beteenden och om det finns luckor rörande 

regler om konkurrens. 

 

Arbetsmiljöverket informeras om det skedda. 

som en dröm vi drömmer men vaknar upp ur. 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2021-04-30 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP